Geweldige dag bij ASML tijdens de Smart Mentor Match event.

20-02-2017

Afgelopen week stond ik samen met de andere deelnemers tijdens het Mentor Match event van SDtM op het podium in de auditorium van ASML.

Op vrijdag 17 februari stond ik samen met de andere deelnemers van SDtM op het podium in de auditorium van ASML. Hier presenteerde wij onze startups aan een breed publiek waar onder andere ongeveer 15 succesvolle ondernemers tussen zaten. Het idee achter dit eventment was om de startups te 'matchen' met mentors die een mogelijke potentie zagen voor hun specialiteiten.

Over de auteur

Samy Andary

I am an Industrial Design Engineer with an MSc from the Delft University of Technology. With a social entrepreneurial mindset, I strive to initiate and contribute to projects that improve the user's experience of technological products significantly. I spend the remainder of my free time gaining experience as a freelance designer and performing and teaching the discipline of parkour.

samyandary@me.com
www.samyandary.com

Crescent

Door Samy Andary
Industrial Design Engineering
In Juni 2016 ben ik afgestudeerd aan de TU Delft op een draagbare camera en momenteel ben ik het project aan het doorontwikkelen als startup. Het concept is oorspronkelijk ontwikkeld voor de consumenten markt maar denk persoonlijk dat het meer waarde biedt voor de medische sector. Momenteel ben ik een markt onderzoek aan het doen om een beter begrip te krijgen voor de processen binnen de operatie kamer.