Leidraad voor Industriële vormgeving

13-06-2019

Een goed product begint met een slim ontwerp en dat betekend: samenwerken! Niet alleen technici horen bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen, ook MARCOM en HRM.

Het zijn juist deze partijen die meer effectiviteit kunnen leveren aan de Customer Experience en Employee Experience. Identity Engineering focust zich volledig op het samenbrengen van deze belangen en maken hierbij de vertaalslag naar maakbaarheid. Met onder andere een zogenaamd Design Language zijn de Ingenieurs binnen de Maakindustrie in staat de belangen van MARCOM en HRM mee te nemen in het ontwerp, om zo niet alleen een technisch functionele topper te ontwerpen, maar ook één die indruk maakt op zowel klant als collega.

Meer weten? Bekijk wat Identity Engineering voor u kan betekenen op:

Over de auteur

Ruben Wanders

Ik ben Ruben Wanders en afgestudeerd ingenieur in de vakgebieden Industrial Design Engineering (Industrieel Product Ontwerpen) en Mechanical Engineering (Werktuigbouwkunde). Tijdens mijn studie bleek al snel dat ik niet de ambitie had om de die-hard Techneut of Designer te worden, zoals deze worden opgeleid in beide studies. Op basis hiervan heb ik toen besloten om in het derde jaar de minor Ondernemerschap te gaan volgen. Het was een schot in de roos. Met deze kennis heb ik vervolgens de rest van de opleidingen doorlopen en ben ik inmiddels begonnen met mijn bedrijf "Identity Engineering" waarin alles samen komt. Design - Engineering - Marketing.

r.wanders@identity-engineering.nl
www.identity-engineering.nl

Identity Engineering

Door Ruben Wanders
BSc Mechanical Engineering, BSc Industrial Design Engineering
Identity Engineering ondersteunt scale-ups in de Maakindustrie met het uitbouwen van hun Identiteit in gebieden waar Marketing moeilijk voet aan grond weet te krijgen: de industriële vormgeving van product- en machinelijnen, en het interieur van o.a. werkvloer en Experience Center. Hiermee vormt Identity Engineering de schakel tussen Marketing & Communicatie, Research & Development en Human Resources.