Voorbeeld Excellente Branding

20-06-2019

Soms zijn er bedrijven die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken. Deze hal van Voortman Steel Group is een mooi voorbeeld voor hetgeen waar Identity Engineering voor staat.

Naast het feit dat deze bedrijven helemaal up to date zijn met de nieuwste technologiƫn, worden zij ook gekenmerkt door het feit dat zij een zeer hoge waarde hechten aan merk-herkenbaarheid. Op deze manier realiseren zij niet alleen een hoge mate van Customer Experience, maar ook Employee Experience. Kortom een bedrijf waar men trots op kan zijn.

Deze hal van Voortman Steel Group is een mooi voorbeeld voor hetgeen waar Identity Engineering voor staat.

Over de auteur

Ruben Wanders

Ik ben Ruben Wanders en afgestudeerd ingenieur in de vakgebieden Industrial Design Engineering (Industrieel Product Ontwerpen) en Mechanical Engineering (Werktuigbouwkunde). Tijdens mijn studie bleek al snel dat ik niet de ambitie had om de die-hard Techneut of Designer te worden, zoals deze worden opgeleid in beide studies. Op basis hiervan heb ik toen besloten om in het derde jaar de minor Ondernemerschap te gaan volgen. Het was een schot in de roos. Met deze kennis heb ik vervolgens de rest van de opleidingen doorlopen en ben ik inmiddels begonnen met mijn bedrijf "Identity Engineering" waarin alles samen komt. Design - Engineering - Marketing.

r.wanders@identity-engineering.nl
www.identity-engineering.nl

Identity Engineering

Door Ruben Wanders
BSc Mechanical Engineering, BSc Industrial Design Engineering
Identity Engineering ondersteunt scale-ups in de Maakindustrie met het uitbouwen van hun Identiteit in gebieden waar Marketing moeilijk voet aan grond weet te krijgen: de industriële vormgeving van product- en machinelijnen, en het interieur van o.a. werkvloer en Experience Center. Hiermee vormt Identity Engineering de schakel tussen Marketing & Communicatie, Research & Development en Human Resources.