GLOW is het nieuwste ontwerp van de collectie van Ontwerpduo voor APTUM lighting

GLOW is een magische lichtbron die tot vier uur sierlijk nagloeit als je alle lampen hebt uitgedaan en de zon een ander werelddeel verlicht.

De spikkels in de glazen kap laden zich op gedurende de dag door daglicht, én door het licht van de lamp zelf. GLOW lamp is een dromenvanger in de slaap- of kinderkamer en een lichtend baken in de duisternis – een hemellichaam dat past aan elk plafond.

Ontwerpduo is een gevestigde naam in de Nederlandse designwereld en komt voort uit de samenwerking en chemie tussen Tineke Beunders en Nathan Wierink. Wat in 2008 begon als een duo is nu een designstudio met een hecht team van bedenkers en doeners. De studio is gevestigd in Eindhoven en presenteert eenmaal per jaar een eigen thematische collectie waarin poëzie en functie samenkomen. Daarnaast werkt Ontwerpduo op aanvraag voor verschillende labels en merken. Elk ontwerp brengt een mannelijke en vrouwelijke kant tot uitdrukking: technisch naast verhalend, functie naast kleur en sfeer, Nathan naast Tineke en vice versa. Tineke Beunders nam deel aan Design to Market in 2019.