Nieuwe ontwerper: ontmoet Jana Flohr!

Een van de ontwerpers die het Design to Market traject gaat volgen is Jana Flohr. Ze is productontwerper en runt het ontwerpmerk House of Thol samen met haar partner Thomas Linssen.

House of Thol werkt vanuit het idee dat elke kleine stap richting een duurzamere levensstijl meetelt en ontwerpt tijdloze producten voor een eenvoudig groen dagelijks leven.
De afgelopen jaren heeft ze met House of Thol bewogen van ontwerpbureau naar ontwerpmerk, en bracht de studio verschillende producten in eigen beheer uit. Dat deed de studio onder andere met behulp van crowdfundingsplatforms.

In 2018 ontwierp House of Thol de ReCabinet: een circulaire kast ontworpen met als basis afgedankte metalen archiefkasten. Na een presentatie tijdens de DDW kwam House of Thol in contact met Ahrend, en besloten het traject tot ontwikkeling verder samen in te gaan.

Tijdens Design to Market gaat Jana aan de slag om de samenwerking met Ahrend te verstevigen en versnellen, en deze casus tevens te gebruiken om de circulaire tak van het merk House of Thol steviger op de kaart te zetten.