Tijs Rooijakkers tipt DDW-projecten

Tijs Rooijakkers is een van de Design to Market-ontwerpers. Hij onderzoekt, ontwikkelt en produceert creatieve oplossingen voor doorval-problematiek in en om hoge gebouwen. En hij tipt een aantal projecten waar hij bij betrokken is tijdens de DDW 2020.

Tip 1:  Op het Sectie C terrein voor en in Hal 10: Oost C = Living space 

"Een paar van mijn ateliergenoten van Oost C hebben door de omstandigheden er toch voor gekozen een expositie met nieuw werk op te bouwen om deze eens goed te documenteren. De hele week in en voor de ruimte van Carte Blanche. Het is een flinke installatie geworden met werk van het jonge (zeer getalenteerde) kunstenaar/ontwerp duo Studio Speciaal, pulp beelden van Frits Achten en het nieuwste licht installatiewerk van Gijs van Bon."
Meer info vind je hier.

Tip 2: No School

"In het voorjaar gaf ik een workshop over creëren vanuit niets aan Sint Lucas studenten. Nu gaan we dit weer doen maar groter. The Movement is groeiende en we betrekken leerlingen van het Cibab, ArtEz  te Zwolle erbij."
Meer info vind je hier.

Tip 3: Boompijl

"Deze DDW leek ons een goed moment om het  guerrillaproject Boompijl te lanceren : ) Boompijl is een project uit het atelier van Tijs Rooijakkers. Wij schieten gigantische pijlen in parken en plantsoenen. Artiest Braz had de eer de eerste pijlpunten te slijpen. zie foto. Eind deze week zullen de eerste afgevuurd worden. 
ps: mocht je een schuine boom spotten, laat ons weten! ;)"
Meer info vind je hier.