Provinciale investering in talentontwikkeling werkt als een vliegwiel

De investering van de provincie Noord-Brabant in TalentHub Brabant heeft een financieel vliegwieleffect. De talenten en hubs komen daardoor makkelijker in aanmerking voor aanvullende middelen. Design to Market is onderdeel van TalentHub Brabant, en is een van die zeven hubs. Dit zijn krachtenbundelingen van diverse partners. Dit uitgebreide en veelzijdige netwerk maakt talentontwikkeling op maat mogelijk.

Vliegwieleffect
Door van alle zeven hubs van TalentHub Brabant en van alle talenten onder elkaar te zetten wat zij aan extra gelden hebben ontvangen in de periode 2020-2022 werd zichtbaar dat de subsidie van de Provincie Noord-Brabant heeft geleid tot 126 procent extra middelen. 

De investering van de provincie Noord-Brabant in TalentHub Brabant maakt de sterke basis voor dit programma voor talentontwikkeling mogelijk. En daardoor komen de talenten en de hubs ook weer makkelijker in aanmerking voor aanvullende middelen via rijksfondsen, gemeentefondsen en sponsoren. Dit vliegwieleffect treedt op bij alle hubs en talenten, dus ook bij Design to Market. Meer informatie vind je op de website van TalentHub Brabant.